Hlavní strana

Festival E-MOTION se vrací zpět!

Vážení tanečníci a přátelé tance,

rádi bychom vás pozvali na letošní sportovně-kulturní festival E-Motion, který se uskuteční ve dnech 25. a 26. května 2024 ve futuristických prostorách ŠKODA Muzea v Mladé Boleslavi. Letošní rok bude kombinovat soutěže typu Evropský pohár a nejvyšší žebříčkovou soutěž ČSTS, taneční superligu. Pro veřejnost a partnery pořádáme slavnostní galavečer, kde hlavním programem budou ukázky světové taneční špičky a ukázky finalistů poháru.

Těšíme se na Vás všechny návštěvníky, kteří s námi stráví dny plné tance.

Tým E-MDF 

O Události

E-Motion Dance Festival (E-MDF) je prestižní mezinárodní taneční soutěž v České republice, která navazuje na dlouholetou tradici Prague Open Dance Festivalu (PODF). Letošní ročník pořádaný ve dnech 25. a 26. května 2024 proběhne v moderních prostorech ŠKODA Muzea v Mladé Boleslavi. U příležitosti 15. výročí jsme založili novou tradici a to v podobě jedinečné opening night NINE, kterou letos z organizačních důvodů nahradí Slavnostní galavečer.

E-MDF?

Nechte se strhnout skvělými soutěžními výkony současné špičky v tanečním sportu. Podpořte svého favorita. Načerpejte inspiraci. Tančete vedle těch nejlepších. Fanděte svým kamarádům.

Atmosféru tvoříte VY, pojďme ji udělat nezapomenutelnou.

Program E-Motion Dance Festivalu

E-MDF - Sobota

Jarní cena COOL DANCE, 25. května 2024

  • postupové soutěže třídy E, D, C, B
  • postupové soutěže Tanec pro všechny sólo kategorie a pohár
  • slavnostní galavečer s mezinárodní soutěží pod názvem Mezinárodní pohár města Mladá Boleslav

E-MDF - Neděle

Superliga COOL DANCE, 26. května 2024

  • nejprestižnější soutěž seriálu soutěží pod hlavičkou ČSTS - zisk bodů do ranklistu ČSTS, který slouží k nominaci na MČR

PROČ SOUTĚŽIT NA E-MDF?

E-Motion Dance Festival navazuje na tradiční soutěž v centru Evropy, Prague Open Dance Festival. Nové místo konání, ŠKODA Muzeum v Mladé Boleslavi, se nachází přibližně 40 km od hlavního města Prahy. Je dopravně výborně dostupné, a zároveň poskytuje větší klid a prostor.
 
Nově se můžete těšit na prostornější moderní taneční sál s klimatizací a výbornou akustikou. V nových prostorech ŠKODA Muzea nechybí čisté, příjemné zázemí a široký sortiment občerstvení. Bezchybná organizace bez zdržení je u nás samozřejmostí.

Poslední články blogu

black.png
  • Návody
  • Tipy & Triky

Creative Black Tie

Dress code na galavečer NINE zní jasně ▪ Creative Black Tie ▪ ale co si pod tím představit? Pojďme si to ujasnit.

13.8.2022
E-MDF
  • Pozvánky

Největší festival společenského tance poprvé u nás v Mladé Boleslavi! #emotion22

Zbývá pouhých 14 dní do nejočekávanější události české taneční scény. E-Motion Dance Festival se uskuteční již 16-18. září poprvé za svou historii v prostorech ŠKODA Muzea Mladá Boleslav. Nezmeškejte…

13.8.2022
Anastasia Sergevskaya
  • Rozhovory

Anastasia Sergievskaya: „Baví mě tvořit krásné ženy.“

Přečtěte si rozhovor s jednou z nejlepších make-up & hairstyle artistek v tanečním světě - Anastasia Sergievskaya. Dozvíte se, jak začínala a kde je teď.

4.3.2020
Silvestri
  • Odborné články

Zápisník Z. Landsfelda: Seminář s Adreou Silvestrim

V úterý 16. 4. proběhl latinskoamerický seminář s Andreou Silvestrim v Tanečním studiu COOL DANCE. Pan Zdeněk Landsfeld byl opět u toho a přináší Vám detailní popis probírané látky.<br> Photo Credit…

29.4.2019